Butlletí Benestar
Octubre - Novembre 2020 - #126

Serveis socials bàsics

Presentació de la Guia Brúixola comunitària

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

El 13 de novembre es va presentar la Brúixola comunitària. Guia per promoure l’acció comunitària a les entitats socials. [+]

La guia Brúixola comunitària vol esdevenir un marc estratègic per orientar el model d’acció comunitària així com contribuir a la reflexió, l’autoanàlisi de l’estratègia i les pràctiques de l’entitat. Per altra banda, es vol oferir una eina per a concretar les actuacions comunitàries de cada organització i, així,  realitzar els canvis pertinents.

En aquesta jornada de presentació, la participació de la Diputació de Barcelona va anar a càrrec de la Sra. Teresa Llorens, coordinadora de de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona. 

La sessió adreçada, principalment, als tècnics de les entitats del tercer sector i de l’administració pública es va dur a terme en format digital. A la jornada es va presentar el procediment seguit per a la elaboració de la Guia, tot seguit es va presentar el contingut de la d’aquesta i, finalment, es va dur a terme una  sessió de formació dels usos de la Guia a l’hora d’impulsar l’acció comunitària, a més de com fer ús d’aquesta.

Newsletter: Benest@r
Newsletter number: #126 - Octubre - Novembre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar