Butlletí Benestar
Juliol - Agost - Setembre 2021 - #132

Serveis socials bàsics

Càpsules informatives per a la millora de la usabilitat del sistema d'informació social - Hèstia

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Una de les línies d’actuació de l’actual Pla de Mandat de la Diputació de Barcelona, Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social, és oferir suport a la praxi professional dels tècnics i tècniques dels serveis socials bàsics, amb la finalitat d’enfortir la qualificació tècnica del personal dedicat a la intervenció social. [+]

En aquest context, la Diputació de Barcelona ofereix, apart de l’accés i ús del sistema de gestió de la informació dels serveis socials bàsics – Hèstia, un suport diari per la resolució d’incidències, així com un suport en la millora de criteris de registre per part dels i de les professionals de serveis socials.

Tant en el treball de l’equip que realitza tasques de suport, com en les peticions i necessitats expressades pels ens locals que fan ús de la eina, es va detectar la necessitat d’oferir capsules informatives, dirigides i efectuades per membres de l’equip Diba-Hèstia, adreçades als i les professionals i relacionades amb les diverses funcionalitats i millores de l’eina amb l’objectiu de millorar la gestió, optimitzar l’ús de l’aplicació i gestionar l’explotació de la informació dels serveis socials bàsics.

El passat 14 i 29 de juny es va dur a terme la primera edició de Càpsules informatives per la millora de la usabilitat del sistema d’informació de Serveis Socials- Hèstia, dirigida a professionals de l’àmbit: “Potencialitats en l’explotació de dades de l’Hèstia”. L’objectiu d’aquesta primera càpsula és capacitar a professionals dels equips de serveis socials bàsics que fan ús del sistema d’informació per extreure la informació registrada, i resoldre dubtes sobre la informació que poden sol·licitar mitjançant el canal de suport de l’eina.

A les sessions d’aquesta primera edició, s’han inscrit i participat més de 150 professionals de diverses Àrees bàsiques de serveis socials, i amb perfils professionals diferents.

És previst realitzar altres edicions informatives de l’Hèstia distribuïdes durant els propers mesos del 2021 i durant el proper any.

Newsletter: Benest@r
Newsletter number: #132 - Juliol - Agost - Setembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar