Butlletí Benestar
Juliol - Agost - Setembre 2021 - #132

Destaquem

El projecte transformador de cures ofereix 46 tallers d’acompanyament i sensibilització als ens locals

©mangpor2004 - shutterstock.com

©mangpor2004 - shutterstock.com

El nou recurs Suport i corresponsabilitat de les cures, incorporat al catàleg de serveis 2021 de la Diputació de Barcelona, s’inscriu en les accions que desplega el projecte transformador “Cap a un nou sistema públic de cures en la comunitat”. [+]

Les accions d’aquest Projecte Transformador es vehiculen amb els objectius de millora dels serveis locals de cures i suport a persones cuidadores, d’avenç en el reconeixement de les cures i la corresponsabilitat, i de promoció i suport als espais comunitaris de cures.  

El recurs dels tallers de sensibilització entorn les cures està format per una cartera de 7 tallers dissenyats des de les orientacions d’acompanyament a entitats i professionals de cures o bé de sensibilització a la ciutadania. D’una banda, els processos d’acompanyament van dirigits a donar suport a entitats i xarxes que treballen en l’àmbit de les cures així com a treballadores de la llar i cuidadores. D’altra banda, els tallers de sensibilització tenen com a públic destinatari la ciutadania, a qui s’ofereix espais de reflexió entorn la centralitat i desigualtats en les cures, la corresponsabilitat en homes i la promoció de la conciliació dels treballs i dels temps. 

A través del catàleg de serveis 2021, 46 ens locals de la província de Barcelona programaran tallers al llarg del darrer trimestre de l’any, en una acció de compromís cap a la transformació de l’organització social de les cures des d’un punt de vista de justícia social i de gènere. Els tallers s’ofereixen en diferents formats (presencial i virtual) i tenen una durada d’entre 2 i 16 hores. Per a la dinamització dels tallers s’ha comptat amb la col·laboració d’entitats expertes. 

Newsletter: Benest@r
Newsletter number: #132 - Juliol - Agost - Setembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar