Butlletí Benestar
Juliol - Agost - Setembre 2021 - #132

Pobresa energètica

Presentació de la diagnosi i línies d'actuació del Pla d'Acció Comunitària Inclusiva -PLACI- del Bages.

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

En el marc del recurs Plans Locals d’Acció Comunitària Inclusiva, el passat 6 de setembre, el Consell de presidència del Consell Comarcal del Bages va presentar i validar la diagnosi i les línies prioritàries d’actuació del pla d’acció comunitària per a la inclusió social -PLACI- del Bages, amb el suport del Servei d’Acció Social de la Gerència de Benestar Social de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona i l’acompanyament especialitzat de la consultora El Risell SCCL. [+]

En aquesta sessió hi van participar tots els membres del Consell Comarcal del Bages i hi va intervenir també la coordinadora de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, la Sra. Teresa Llorens, que va posar èmfasi en els PLACI com a eina transversal clau en el projecte transformador Barris i comunitats: motors de transformació social, i que pivota en el nou marc conceptual de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social.

La continuïtat d’aquesta primera fase de diagnosi, iniciada a la tardor 2020, és la segona fase que s’encetarà aquesta propera tardor, que és el Disseny del pla d’actuació del PLACI a la comarca, gràcies al recurs atorgat en el Catàleg de 2021. Aquesta segona fase, permetrà al Consell Comarcal del Bages establir el pla de treball per a l’execució de les accions que es van prioritzar en la diagnosi, mitjançant unes pautes i guiatge per una primera fase d’execució.

Newsletter: Benest@r
Newsletter number: #132 - Juliol - Agost - Setembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar