Butlletí Servei de Teleassistència
octubre de 2018 - #12

Portada

Creixement del Servei Local de Teleassistència: escenaris de tancament 2018 i previsió de creixement durant el 2019

© Josep Cano/Diputació de Barcelona

© Josep Cano/Diputació de Barcelona

Al llarg del darrer trimestre de l’any, els municipis que tinguin voluntat de créixer ho podran seguir fent sense limitació. Recordem que els ‘límits’ o ‘topalls’ són orientacions que ens permeten conèixer la voluntat municipal per organitzar la distribució entre els 310 municipis de la demarcació.

Aquests escenaris són necessaris com a instruccions de treball per a l’empresa prestadora per poder organitzar els recursos tècnics i humans al territori.

En tot cas, es tracta d’indicadors flexibles i en cap cas restrictius, per això, recomanen que els municipis que vulguin i tinguin capacitat d’ampliar el nombre de persones usuàries, incorporin la demanda que tinguin pendent a través de la plataforma web amb la finalitat que es puguin donar d’alta els serveis de forma efectiva el més aviat possible durant aquest trimestre. 

Des de la Diputació de Barcelona, com vam fer al 2017 a l’inici de la contractació, volem conèixer la voluntat dels municipis tant pel que fa a l’escenari de tancament d’enguany com  la previsió de creixement per al proper 2019. Amb aquesta finalitat, s’enviarà als i a les referents tècnics/ques municipals un formulari que han de tornar omplert amb dades sobre la previsió de tancament per aquest 2017 i per al proper 2018. Aquesta informació ens permetrà planificar i ajustar el servei i els recursos d’una forma òptima i adaptada a les vostres necessitats. 

Us recordem que en aquest nou període està previst un creixement significatiu del servei, arribant a les 100.000 persones usuàries al 2020

Així mateix, durant els propers mesos convocarem als ens locals a una sessió tècnica per compartir opinions sobre l’evolució del servei amb l’objectiu de seguir millorant i de reforçar continguts d’especial rellevància per tal que pugueu gestionar el servei d’una forma òptima des dels vostres territoris. 

Per qualsevol consulta podeu contactar amb Pachi Rivas al 93 402 22 22 ext. 35371 o al correu rivassc@diba.cat 

Newsletter: Servei Local de Teleassistència
Newsletter number: #12 - octubre de 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat
Servei Local de Teleassistència
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
08035 Barcelona
benestar@diba.cat
www.diba.cat/teleassistencia

 
 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar