Butlletí Bibliosfera
juliol 2024 - #183

Destaquem

2a trobada de Clubs de Lectura Fàcil

Divendres 21 de juny va tenir lloc la 2a trobada de Clubs de Lectura Fàcil del Bages a la Biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa, que va aplegar els participants dels deu clubs de lectura fàcil de les biblioteques de la comarca: Ateneu Les Bases, Casino, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Balsareny i Santpedor.

Més d’un centenar de persones van poder gaudir de la tertúlia amb un dels protagonistes del llibre Sense barreres: sis experiències d’esport adaptat, Joan Pahisa –que va compartir moltes anècdotes sobre la seva experiència en l’esport professional i en els altres àmbits de la seva vida–, i les autores de l’obra, Elisabet Serra i Laia Vidal. El títol llegit és el segon volum de “Podium”, una col·lecció de temàtica esportiva de l’Editorial La Mar de Fàcil.

Els lectors dels clubs van poder satisfer la curiositat amb preguntes adreçades als tres convidats, i van quedar especialment captivats per les paraules inspiradores i emotives de Pahisa, que va desplegar un gran sentit de l’humor davant un públic entusiasta. L’esportista i doctor en enginyeria informàtica va demostrar que hi ha moltes maneres de franquejar barreres que semblen impossibles de superar.

L’acte, dins del marc de Manresa Ciutat Europea de l’Esport, va ser organitzat conjuntament per les biblioteques del Bages de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i Ampans, i va finalitzar amb un piscolabis i una fotografia de grup. La propera trobada serà el juny del 2025, en alguna de les biblioteques de la comarca.

Newsletter: Bibliosfera
Newsletter number: #183 - juliol 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web