Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 52 (octubre 2022) - #52

Notícies

Segona edició del Mes de la Ciència Ciutadana i Natura 2022 [+]

Fins al 20 de novembre se celebrarà la segona edició del Mes de la Ciència Ciutadana i la Natura. Es faran catorze activitats arreu del territori, liderades per iniciatives capdavanteres en el sector. Hi participen entitats com el CREAF, amb activitats relacionades amb diferents projectes que lideren: Ritme Natura, Alerta Forestal, Mosquito Alert i el Pla de seguiment de papallones de Catalunya (CBMS). També hi participaran entitats consolidades com el Museu de Ciències Naturals de Granollers i l'Institut Català d'Ornitologia.


Good Karma Projects, i el projecte de la Universitat de Vic, Pescadors de plàstics, faran activitats en l'àmbit marí i fluvial per a la detecció i localització de plàstics als ecosistemes.


El Projecte Rius, de la Fundació Hàbitats, organitzarà una jornada per avaluar l'estat ecològic d'una riera. EmpordàiNet contribuirà a l'esdeveniment amb un taller de detecció d'espècies invasores, i el projecte de la UAB, Planttes, amb una sessió de detecció de plantes que fan al·lèrgia.


Finalment, Líquens de Barcelona, mostrarà com la presència de líquens són un magnífic indicador de la qualitat de l'aire que ens envolta, i Anèl·lides, organitzarà un taller per a identificar espècies a la platja de Barcelona.


Trobareu tota la informació, el programa i el formulari d’inscripcions aquí.


Font: Medi Ambient i Sostenibilitat Gencat 
 

Newsletter: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Newsletter number: Núm. 52 (octubre 2022)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram