Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 52 (octubre 2022) - #52

Notícies

Arriba novembre i amb ell una nova edició de la Setmana de la Ciència [+]

De l’11 al 20 de novembre arriba la 27a edició de la Setmana de la Ciència que, com cada any, se celebrarà arreu de Catalunya. Enguany es proposa com a fil conductor la innovació i el coneixement local com a motor de creixement, posant en valor els actius en innovació i ciència que hi ha arreu del país. En paral·lel, la Setmana de la Ciència fomentarà la participació activa de la ciutadania en les diferents etapes del procés de recerca científica.
 


La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), amb el suport del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, organitza la Setmana de la Ciència que compta amb el suport de nombroses institucions i entitats en l’àmbit de la recerca i de la divulgació de la ciència i tecnologia.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i promoure les vocacions científiques entre els més joves. La Setmana de la Ciència està adreçada a tots el públics i l’assistència i participació a les activitats és gratuïta.

Altres temes de rellevància que s’emmarquen dins l’SC22 són:

La commemoració de l’Any Internacional de les Ciències Bàsiques per al Desenvolupament Sostenible i els 100 anys del naixement del primatòleg Jordi Sabater i Pi.

Trobareu tota la informació i programació de la 27a Setmana de la Ciència aquí.


Font: FCRI

Newsletter: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Newsletter number: Núm. 52 (octubre 2022)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram