Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 58 (abril 2023) - #58

Notícies

Arriba una nova edició de la Nit dels Museus [+]

El dissabte 13 de maig se celebrarà la Nit dels Museus, un esdeveniment cultural internacional que se celebra a tot el món. Institucions museístiques obren les seves portes durant part de la nit i ofereixen, a part de la visita de les seves exposicions, activitats diverses. Museus de ciència i espais de divulgació científica participen també en aquesta nit que s’emmarca dins la celebració del Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, aquest any amb el lema «Museus, sostenibilitat i benestar».
 


La Nit dels Museus, que aquest any celebra la 17a edició, tindrà lloc la tarda nit del dissabte 13 de maig, des de les 19:00h fins a la 01:00h. Durant aquest horari nocturn especial els diferents museus, centres i espais culturals adscrits a l’esdeveniment oferiran accés gratuït a les seves instal·lacions. A més, molts museus programaran també activitats i propostes culturals paral·leles com concerts, visites guiades, performances lumíniques, tallers i activitats familiars.
 

Podeu consultar l’agenda de les activitats que realitzaran el Museu de Ciències i el Jardí Botànic de Barcelona, el Museu de la Ciència CosmoCaixa, el Museum Marítim de Barcelona, entre d’altres. Així com l’agenda de l’esdeveniment, que publicarà el contingut complet d’aquesta edició pròximament.
 

Pel que fa a les activitats programades pel Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, i que s’estendran del 13 al 21 de maig, podeu consultar l’Agenda d’activitats del Dia Internacional dels Museus 2023.
 

 

Newsletter: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Newsletter number: Núm. 58 (abril 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram