Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 59 (maig 2023) - #59

Notícies

Setmana de la Natura, amb més de 400 activitats [+]

Des del 22 de maig, Dia Internacional de la Biodiversitat, incloent-hi el 24 de maig, Dia Europeu dels Parcs, i fins al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, té lloc la Setmana de la Natura, amb més de 400 accions per passar a l’acció per la natura arreu de Catalunya. Escoles, entitats, biblioteques, parcs naturals i ajuntaments es sumen un any més a un dels majors esdeveniments d’implicació ciutadana pel medi ambient a Catalunya. Aquesta edició posa el focus en la restauració ecològica.


La restauració ecològica és una eina indispensable per revertir la situació de pèrdua de biodiversitat en què ens trobem.


Al web de la Setmana de la Natura podeu cercar totes les activitats que hi tindran lloc per conèixer millor les problemàtiques ambientals de cada entorn i iniciatives per contribuir a conservar la natura. Així com articles divulgatius i materials de difusió.


La Xarxa de Parcs Naturals ofereix una vuitantena d'activitats gratuïtes per celebrar el Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura.


Font: Sostenible 
 

Newsletter: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Newsletter number: Núm. 59 (maig 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram