Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 59 (maig 2023) - #59

Notícies

Nova edició de la Festa de la Ciència a Barcelona [+]

Com en edicions anteriors, aquest any la 16a Festa de la Ciència abasta un ampli ventall de temàtiques, com el canvi climàtic, la robòtica, la intel·ligència artificial, les matemàtiques, el món de les dades, l’astronomia, l’arqueologia, la salut, la nanotecnologia, la cultura maker i altres aspectes transversals com són les qüestions de gènere o la interrelació entre l’art i la ciència. Més de 170 activitats, entre el 10 i 11 de juny, on s`hi abordaran també algunes efemèrides destacades.



Com ara el centenari de la visita d’Albert Einstein a Barcelona, el centenari del bioquímic català Joan Oró, el 550 aniversari del naixement de Nicolau Copèrnic, l’Any Internacional del Mill i el Decenni de les Ciències Oceàniques per al Desenvolupament Sostenible (2021-2030).


Enguany, la Festa de la Ciència té lloc a la Rambla de Prim, al barri Besòs-Maresme del districte de Sant Martí, el dissabte 10 de juny (d’11 a 21 hores) i el diumenge 11 de juny (d’11 a 20 hores).


El programa compta amb més de 170 activitats per viure la ciència en primera persona de la mà de les persones que es dediquen a generar-la i divulgar-la, pertanyents a més de 150 organitzacions de Barcelona i la seva àrea d’influència. Una extensa oferta d’activitats distribuïdes en 24 espais ubicats en el primer tram de la Rambla de Prim, així com en el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.


Font: Festa de la Ciència 
 

Newsletter: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Newsletter number: Núm. 59 (maig 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram