Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 61 (juliol 2023) - #61

Notícies

17a edició de les Tertúlies de Literatura Científica (TLC-UVic) [+]

Aquest projecte es van iniciar el curs 2007/08 per tal de proposar la lectura de llibres d’assaig actuals de ciència, articles i/o dossiers, a partir d’un treball dirigit a l’aula per aprendre la ciència més actual, amb l’oportunitat d’escoltar, conèixer, interactuar amb l’autoria de les obres. Les TLC van dirigides a un públic divers, des de la comunitat universitària, al col·lectiu del professorat de centres de secundària, estudiants preuniversitaris i a la ciutadania en general. Ja estan obertes les inscripcions per al proper curs. 


El projecte s’emmarca en el Programa Ciència i Societat (PCiS) de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i vol afavorir el foment de les vocacions i l’interès per la ciència entre la joventut, els professionals de l’educació i el públic en general.
 

Aquí trobareu la programació completa del curs 2023 i 2024 i els formularis d’inscripció a les diverses sessions.
 

Premi Llegim Ciència (PLC)

Per la seva banda, el projecte del Premi Llegim Ciència (PLC), organitzat també per la (UVic-UCC) és un certamen literari relacionat amb la lectura d’una novel·la científica, per afavorir la lectura i estimular la capacitat redactora dels estudiants dels centres de secundària dels cursos de 3r i de 4t d’ESO. En aquesta dotzena edició del Premi Llegim Ciència (PLC) es proposa llegir la novel·la: El món fosc. Talps, de Jordi de Manuel, JoLlibre GR, 2018.
 

Trobareu les bases d’aquesta convocatòria aquí.
 

Font: UVic-UCC 
 

Newsletter: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Newsletter number: Núm. 61 (juliol 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram