Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 63 (octubre 2023) - #63

Notícies

Celebració dels 20 anys de Pessics de Ciència [+]

Pessics de Ciència és el projecte de divulgació científica del Centre Cultural Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat. Va néixer l’any 2003 i enguany se celebren els vint anys d’aquesta iniciativa pionera que s’ha convertit en un referent indiscutible de la divulgació científica de proximitat a casa nostra, i ha comptat amb la col·laboració d'una comunitat de científics de primer nivell. Per a celebrar-ho han convocat una programació especial durant el mes de novembre. Volem felicitar-los i agrair-los la gran tasca realitzada. Per molts anys Pessics!


Més informació sobre el projecte Pessics de Ciència.
 

PROGRAMACIÓ DE L’EFEMÈRIDE
 

  • Dijous, 9 de novembre a les 19 h a l'Auditori Barradas


ACTE CENTRAL DE LA CELEBRACIÓ DELS 20 ANYS DE PESSICS DE CIÈNCIA

- Presentació i conducció de l'acte a càrrec de Núria Salán. Membre del Comitè Científic de Pessics de Ciència i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia.

- Intervenció de Gemma Marfany, Catedràtica de genètica de la Universitat de Barcelona en representació del Comitè Científic de Pessics de Ciència.

- Conversa sobre ciència i cultura amb Ferran Farré i Jordi Serrallonga. Fundadors del projecte.
 

  • Dimecres, 22 de novembre a les 19h al Centre Cultural Sant Josep

Valle del Concavenator, projecció del documental i comentari a càrrec de Jordi Serrallonga. Arqueòleg, naturalista, explorador i productor científic, professor a la Universitat Oberta de Catalunya, col·laborador del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.
 

  • Dimecres, 29 de novembre a les 19h. DESCONCERT a l'Auditori Barradas.

Concert amb contingut científic del grup "From lost to the river" que lidera la Mara Dierssen. Neurobiòloga i Cap del grup de recerca del Centre de Regulació Genòmica. Una de les investigadores més rellevants del món en la síndrome de Down.
 

  • Durant el mes de novembre al CC Sant Josep "20 ANYS DE PESSICS DE CIÈNCIA".

Mostra de les exposicions que s'han dut a terme des del projecte de divulgació científica de Pessics de Ciència i presentació de la maleta pedagògica dels 20 anys de Pessics de Ciència.

 

Newsletter: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Newsletter number: Núm. 63 (octubre 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram