Butlletí e-Comerç
Novembre 2022 - #174

Breus

Sant Vicenç de Torelló

Imatge: Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló

Imatge: Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló

Fira de Nadal. El dies 3 i 4 de desembre, Sant Vicenç de Torelló tornarà a viure la ja consolidada Fira de Nadal amb més de 40 parades d’artesania i de comerços i entitats del municipi.

El dissabte dia 3 de desembre la Fira ocuparà l’interior del pavelló municipal amb la mostra d’entitats, comerços i artesans locals, així com una nova edició de la Festa de la tapa i la cervesa, i el diumenge es desplaçarà pels carrers del poble, on a més de sumar-s’hi altres parades d’artesans també compartiran espai amb el mercat setmanal.

La Festa de la tapa i la cervesa tornarà a ser un dels atractius de la fira el mateix dissabte a la tarda que comptarà amb 2 cervesers i un tast de vins i 6 establiments del territori que oferiran diferents propostes culinàries en forma de tapa. Es podran comprar tiquets per la tapa i la cervesa a partir de les 16h de la tarda. La festa estarà amenitzada per la  cantada de Nadales de l’escola Lloriana, i una demostració de diferents disciplines de ball a càrrec de “La fàbrica de les arts” de Borgonyà.

El diumenge 4 de desembre la Fira comptarà amb activitats complementàries que amenitzaran la jornada com la demostració de cotxes 4x4, demostracions de tall de fusta, demostracions de forja, activitats per als més petits i cantades de Nadales i tallers nadalencs.

L’atractiva Quina organitzada per la U.E. Sant Vicenç el diumenge a la tarda al pavelló posarà el punt i final a la fira que espera un any més fer-se un lloc destacat dins del calendari d’esdeveniments d’aquestes dates a la comarca.

La organització de totes les activitats del cap de setmana es fa des de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Newsletter: e-Comerç
Newsletter number: #174 - Novembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat