Butlletí e-Comerç
Novembre 2022 - #174

Comerç informa

Estudi de mercat Xarxa Productes de la Terra

Imatge: pxhere

Imatge: pxhere

"Consumeixes producte de temporada?” “Tries el producte segons la procedència?” Són algunes de les preguntes del qüestionari adreçat al consumidor final per conèixer els seus hàbits de compra i consum que es va posar en marxa coincidint amb el Gastronomic Forum Barcelona.

Aquest qüestionari forma part d’un estudi de mercat que està portant a terme la Xarxa de Productes de la Terra per tal de tenir una radiografia actual de les necessitats i preferències de la població consumidora de producte agroalimentari i així poder articular accions per millorar l'oferta i la qualitat dels productes agroalimentaris de les comarques de Barcelona.

La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona és membre de la Xarxa Productes de la Terra amb l’objectiu donar suport a la comercialització del producte local i d'apropar-lo al comerç local.

Entre les preguntes que hi trobareu, n'hi ha sobre el tipus de botiga en la que s'acostuma a fer la compra habitualment (botiga de barri, incloent-hi aquí el mercat municipal, o bé supermercat), si es prefereix comprar producte de qualitat tot i haver de pagar una mica més per ell, si s'escull el producte depenent de la seva procedència o si fa la compra en línia. 

També es demana valorar si a l'hora d'adquirir un producte alimentari, es té en compte el preu, la proximitat, la marca o que provingui d'un productor petit, entre d’altres.

Us convidem a participar, només clicant en aquest enllaç i respondre les preguntes. 

Newsletter: e-Comerç
Newsletter number: #174 - Novembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat