Butlletí e-Comerç
Gener 2023 - #176

Breus

Molins de Rei

Imatge: Ajuntament de Molins de Rei

Imatge: Ajuntament de Molins de Rei

Del 3 al 5 de febrer, 172a Fira de la Candelera de Molins de Rei. La Fira de la Candelera torna al format habitual, amb totes les activitats presencials i recuperant l’esperit tradicional d’aquesta Fira multisectorial.

La principal novetat d’enguany és que la Fira duplica el nombre d’estands respecte de l’edició de l’any passat i trasllada tot l’àmbit gastronòmic al barri de la Granja. 

Més de 650 estands i de 60 activitats programades per una Fira de la Candelera que deixa enrere la pandèmia i recupera tota la seva vitalitat. Entre el 3 i el 5 de febrer, les places i els carrers de Molins de Rei tornaran a acollir desenes de milers de visitants d’arreu del país. Els espera una gran oferta multisectorial organitzada al voltant de cinc grans àmbits: natura, gastronomia, empresa, ciutat i cultura. A més dels estands comercials, hi haurà tastets musicals i teatrals al carrer, activitats organitzades per les entitats locals i molts altres incentius. El programa complet es pot consultar a www.candelera.cat

Dues de les tres principals novetats d’aquest any tenen a veure amb el format de la Fira, i és que, per primera vegada, el recinte firal arriba al barri de la Granja, on s’ubicarà tota l’oferta gastronòmica. El motiu són les obres que s’estan fent a la plaça U d’Octubre, però la idea és que el canvi s’acabi consolidant amb el temps. També és una novetat el fet que els estands només ocuparan un costat de cada carrer, per minimitzar les aglomeracions i facilitar l’accés dels visitants als estands i als comerços. S’espera que aquests dos canvis millorin l’experiència dels visitants, que es calcula que podrien superar els 150.000, si el temps acompanya.   

L’última gran novetat és la presentació del conte El tresor de la Candelera, escrit per Mònica Usart (meteoròloga, molinenca, expregonera i autora de contes infantils) i il·lustrat per Roser Calafell (il·lustradora amb una gran trajectòria i més de 100 llibres publicats i traduïts a desenes d’idiomes). El conte es posarà a la venda a la mateixa Fira, en un estand situat al carrer de Pere Calders. Costarà 12 euros i només es podrà pagar amb targeta. L’autora i la il·lustradora signaran exemplars del llibre el dissabte 4 de febrer, de les 11 h a les 12.30 h. Quan acabi la Fira, es podrà comprar a les llibreries de Molins de Rei.

Newsletter: e-Comerç
Newsletter number: #176 - Gener 2023

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat