Butlletí e-Comerç
Febrer 2023 - #177

Comerç informa

Celebrada la tercera sessió del GIPAC el 21 de febrer passat

Imatge: Pexels/Pixabay

Imatge: Pexels/Pixabay

Els estils de vida determinen els hàbits de consum. I aquests han canviat d’una manera tan ràpida i accelerada que han comportat canvis notables en el teixit comercial local, i això obliga les associacions de comerciants i els ens locals a dissenyar accions i campanyes encertades.

Cal trobar els camins de connexió amb el consumidor per fer-li una proposta de valor que li cridi l’atenció i pugui percebre com a atractiva i interessant, tant des del punt de vista material com de connexió emocional.

Aquests temes van ser tractats durant la tercera sessió del Grup d’Interrelació per a la Promoció de l’Activitat Comercial (GIPAC), que va tenir lloc el 21 de febrer passat i en la qual van participar una trentena de responsables de comerç i promoció econòmica d’ajuntaments i ens supramunicipals de la província de Barcelona.  

La primera ponència va anar a càrrec de Núria Beltran i el seu equip consultor i va tractar sobre els canvis de la societat i el consum. A continuació, la presentació de les experiències de Sant Antoni de Vilamajor, Santa Perpètua de Mogoda, el Prat de Llobregat i Rubí van permetre desgranar on hi ha oportunitats i bones pràctiques per generar valor per al client a través de projectes conjunts per al comerç, i conèixer quin tipus de promocions poden haver perdut sentit per al client. Es van tractar tant projectes de l’entorn físic com de digitalització en el camp de la connexió amb el client i conversió a vendes. 

El ric debat i l’àmplia participació van permetre connectar alguns aspectes analitzats amb temes tractats a les sessions anteriors, dedicades als joves i el comerç i al comerç i la cooperació. També es va reflexionar sobre el paper dels ens locals i la correspondència entre els objectius que es plantegen i la possibilitat de realitzar-los o la necessitat de reformular-los, tenint en compte les tendències de la societat i el consum. 

Newsletter: e-Comerç
Newsletter number: #177 - Febrer 2023

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat