L'Aparador - 16 de juliol de 2015

Butlletins
16 de juliol de 2015 - #103

Portada

"A reveure"

Josep Oliva i Santiveri

Josep Oliva i Santiveri

En Josep Oliva ha exercit com a responsable polític de diferents matèries a la Diputació de Barcelona com a diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública, Consum, Igualtat i Ciutadania. Finalitzades les seves tasques a la Corporació ens deixa un escrit de comiat especialment adreçat al món local que reproduïm a l'interior de l'article.

 

Gràcies per l'esforç i la dedicació  invertides i "a reveure" diputat!

 

 A reveure

Aquests dies poso fi a quatre anys de treball dins l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona. Quatre anys en que he pogut conèixer, de ben a prop, la important feina que esteu fent als municipis de la demarcació de Barcelona per garantir una vida digne a les persones i la cohesió social en moments que han estat difícils.

Durant aquests anys, a la Diputació de Barcelona hem volgut treballar amb vosaltres, els ajuntaments, per posar en valor el món local i, sobretot, per posar les persones en el centre de l'atenció. Ho hem fet amb un treball en xarxa, comptant amb la gran qualitat humana i tècnica dels responsables polítics i tècnics i dels professionals que m'heu acompanyat, i difonent les bones pràctiques locals, per tal de compartir objectius, estratègies i recursos en la creació de benestar en tot el territori.

He tingut la sort d'haver pogut realitzar aquesta delegació del President de la Diputació amb dedicació exclusiva i he volgut estar present, tant com he pogut, en el territori, no només en el de la meva comarca del Bages, sinó en el que conformen els 311 municipis de la demarcació de Barcelona. Prop dels municipis, prop de les entitats socials, prop de la gent.

He après molt en aquests quatre anys i m'emporto un munt d'experiències, vivències i coneixements.

Deia Sant Francesc d'Assís: Comença per fer el que sigui necessari, després fes el que sigui possible i sobtadament estaràs fent l'impossible.

Espero haver estat fent bona política i, sent conscient dels límits i de les coses que han quedat pendents de fer, haver fet coses útils per les persones. La passió per l'àmbit social m'acompanyarà tota la vida.

A reveure.



Josep Oliva i Santiveri
Diputat en funcions de Benestar Social, Salut Pública, Consum, Igualtat i Ciutadania
Àrea d'Atenció a les Persones
Diputació de Barcelona


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum