L'Aparador - 12 de març de 2014

Butlletins
12 de març de 2014 - #85

Des del món local

Mataró: accions de foment del sistema arbitral de consum

Ajuntament de Mataró

Ajuntament de Mataró

Com cada any, amb motiu del Dia Mundial del Consumidor, l'Ajuntament de Mataró dedica la setmana del 10 a 15 de març a la difusió de temes rellevants de consum. En aquesta ocasió el dedica al Sistema Arbitral de Consum, com a mètode alternatiu a la resolució de conflictes en les relacions de consum, posant especial èmfasi en la resolució dels conflictes ocasionats per la comercialització de productes financers de risc.

 

La OMIC de Mataró ha preparat un programa ple d'activitats adreçat a tot tipus de públic, des de joves a adults, tant per a consumidors, com per a comerços i empreses de serveis fent servir tots els canals pels quals és possible fer-ne difusió: xerrades i tallers en centres cívics, notes de premsa, ràdio, televisió, web municipal, xarxes socials (Twitter i Facebook) i altres mitjans d'informació local i comarcal.

L'acte més rellevant de la setmana és la Taula sobre l'experiència de l'arbitratge de consum com a nova via de resolució dels conflictes en productes financers de risc i les alternatives al procediment arbitral, inaugurada per la Sra. Olga Ortiz i Moreno, regidora delegada de Família, Benestar Social, Salut i Consum, i el Sr. Julio Jesús Naveira Manteiga, degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Mataró, i que gaudirà de la participació de la Sra. María Jesus Martín, cap del Servei d'Arbitratge de l'Agencia Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició de la Junta Arbitral Nacional,  i de la Sra. Mariló Gramunt Fombuena, presidenta de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, entre d'altres.

Programa i Cartell


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum