L'Aparador - 17 de febrer de 2015

Butlletins
17 de febrer de 2015 - #97

Agenda

IX Assemblea de la Xarxa Local de Consum i XX Trobada de Serveis Municipals de Consum

L'Ajuntament de Premià de Mar serà l'amfitrió de la jornada

L'Ajuntament de Premià de Mar serà l'amfitrió de la jornada

El pròxim 10 de març se celebren la IX Assemblea de la Xarxa Local de Consum i la XX Trobada de Serveis Municipals de Consum a l'espai municipal l'Amistat de Premià de Mar. Aquests dos actes se celebraran en una jornada conjunta que serà inaugurada pel conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig i Godes, la vicepresidenta 2a de la Diputació de Barcelona i presidenta delegada de l'Àrea d'Atenció a les Persones,  Mercè Conesa i Pagès i l'Alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch i Moya.

El  Diputat Delegat de Benestar Social, Salut Pública, Consum, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Sr. Josep Oliva i Santiveri presidirà l'Assemblea, i després presentarà la Trobada conjuntament amb el director de l'Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya, Sr. Alfons Conesa.

Està prevista la realització d'un debat sobre consum per fer balanç de la tasca realitzada per l'administració local des del començament, amb convidats vinguts de dintre i fora de Catalunya. Aquest debat estarà presentat i conduït per la periodista i escriptora Elisenda Roca.

Programa:

9:00 h. Inauguració de la Jornada

9:30 h. IX Assemblea de la Xarxa Local de Consum

11:00 h. Pausa

11:30 h. XX Trobada de Serveis Municipals de Consum. La protecció dels consumidors des de la proximitat.

14:00 h. Cloenda de la Jornada

Tot i que Premià de Mar disposa de bones comunicacions utilitzant el transport públic, els assistents que ho desitgin podran desplaçar-se fins a la seu de la trobada en un autobús que el servei posarà a la seva disposició i que sortirà del Recinte Mundet a les 8 h del matí i sortirà a les 15 h de Premià de Mar per tornar. Així mateix, qui s'hagi de desplaçar en vehicle particular tindrà descompte al pàrquing municipal que hi ha molt a prop de l'espai municipal l'Amistat.

Us recordem que el pròxim dilluns, 2 de març, publicarem un butlletí monogràfic dedicat íntegrament a la jornada del dia 10 amb tota la informació detallada alhora que s'obrirà el procediment d'inscripció a l'acte.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum