L'Aparador - 2 de març de 2015

Butlletins
2 de març de 2015 - #98

Xarxa Local de Consum

IX Assemblea General de la Xarxa Local de Consum

Imatge de la darrera Assemblea

Imatge de la darrera Assemblea

L'Assemblea General és l'òrgan superior de decisió de la Xarxa Local de Consum i està formada per tots els ens locals membres que la integren. Els representants dels ens locals són regidors, consellers o diputats de les respectives corporacions, o, excepcionalment, aquelles persones designades per l'òrgan competent.

 

9:00 hores en primera convocatòria
9:30 hores en segona convocatòria

L'Assemblea General de la XLC estarà presidida pel diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum i Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Sr. Josep Oliva i Santiveri. La Vicepresidència de l'Assemblea recau en la Sra. Maria Dolors Rius i Marrugat, quarta tinent d'alcalde i regidora de Comerç, Turisme i Consum de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès que substituiria al president en cas d'absència. Les funcions de secretaria seran exercides per la Sra. Dènia Lázaro Ardila, secretària delegada de la Diputació de Barcelona.

Durant l'Assemblea i d'acord amb l'ordre del dia, es procedirà a l'aprovació de l'acta de l'anterior sessió i es continuarà amb la informació als membres sobre la gestió ordinària de la Xarxa, l'exposició anirà a càrrec de la Sra. Sònia Gutiérrez González, presidenta de la Comissió Tècnica de la Xarxa Local de Consum i cap del servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona.

Posteriorment es procedirà a presentar les accions previstes per l'any en curs i es presentaran els resultats de l'estudi sobre les polítiques locals de consum a la província de Barcelona elaborat per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona(IGOP). Aquesta presentació anirà a càrrec de Joaquim Brugué, exdirector de l'IGOP.

Com sempre, s'acabarà amb un torn de precs i preguntes.

 

Documentació:

 

Per confirmar o excusar la vostra presència us podeu adreçar a:

 934 022 143

 xlc.sec.tecnica@diba.cat


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum