L'Aparador - 2 de març de 2015

Butlletins
2 de març de 2015 - #98

Xarxa Local de Consum

Com arribar-hi

Accés en transport públic i vehicle privat

Accés en transport públic i vehicle privat

Per arribar a l'espai municipal l'Amistat de Premià de Mar, teniu tres opcions: transport facilitat per l'organització en la inscripció, transport públic o transport privat.

 

 

1. Transport col·lectiu facilitat per l'organització

Si veniu amb l'autocar que s'ha posat a disposició dels assistents a l'acte mitjançant la butlleta d'inscripció, tingueu en compte que sortirà a les 8:00 h en punt, per això és molt important que sigueu puntuals. L'autocar de tornada sortirà de Premia de Mar en direcció a Barcelona a les 15:00 h.

Hem habilitat un telèfon per si aquell dia sorgeix qualsevol incidència. Si us trobeu amb aquest cas, contacteu al més aviat possible al següent número de mòbil 619 813 218.

El punt de trobada serà al costat de l'Escola els Pins, del Recinte Mundet, marcat en el plànol amb un senyal d'autobús de color blau. Accés en metro per la línia 3 (verd), estació Mundet.

Recinte Mundet

Podeu descarregar la imatge del plànol aquí (508kb)

 

2. Transport públic

Si veniu amb transport públic, podeu arribar a Premià de Mar amb la Línia R1 de rodalies RENFE, estació de Premià Mar (Molins de Rei a Massanet-Massanas) o també amb l'empresa d'autobusos CASAS.

 

3. Transport en vehicle privat

Si veniu des de la N-II, heu d'agafar la carretera de Vilassar de Dalt (BV-5023) fins al carrer de la Unió on es troba l'aparcament municipal.

Si veniu des de l'Autopista del Maresme (C-32), agafeu la sortida 92. Tot seguit, agafeu la carretera de Vilassar de Dalt (BV-5023) direcció Premià de Mar fins al carrer de la Unió.

L'aparcament municipal està situat al final del carrer, a sota de la plaça dels Països Catalans i té un 50% de descompte pels assistents a la Jornada. Quan us acrediteu al començament de la Jornada se us donarà un val per fer efectiu aquest descompte.

Plànol de situació

Podeu descarregar la imatge del plànol aquí (156kb)


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum