Butlletí l'Aparador
17 de novembre de 2017 - #131

Notícies

El Prat del Llobregat. Les etiquetes parlen

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

El Servei Públic de Consum del Prat té una llarga tradició de treball educatiu i de proximitat, enguany aporta una nova activitat: El Prat Educa: “Les etiquetes parlen”.

Aquesta és una qüestió important sempre, però de forma especial quan augmentem les compres, com acostuma a passar a finals i principis d’any.

L’etiqueta d’un producte és la seva carta de presentació. Ens diu què és, qui l’ha fet, la seva composició, com s’utilitza, quin preu té... Amb aquesta informació la persona consumidora pot decidir si compra o no. I si compra, amb les dades obligatòries, sap com s’utilitza i quant dura, per exemple. Es tracta d’una sèrie de dades obligatòries amb la finalitat de protegir els interessos de les persones consumidores. Interessos econòmics, de salut...

Les etiquetes parlen (http://www.elprat.cat/educacio/activitats-educatives/les-etiquetes-parlen), se suma a l’oferta ja existent de: Mira, interpreta, actua (http://www.elprat.cat/educacio/activitats-educatives/mira-interpreta-i-actua-0)

El Servei Públic de Consum de l’Ajuntament del Prat, més conegut com a OMIC (www.elprat.cat/consum), es troba al c. Major, 23. Està integrat dins dels Serveis municipals de Salut Pública i Consum i té una llarga tradició de treball al Prat. Més enllà de les atencions individuals que realitza dia a dia, donant suport i assessorament a tothom que s’hi adreci, ha desplegat i consolidat una important oferta educativa adreçada als centres escolars, i també desenvolupa accions grupals tenint com a destinataris tot tipus de grups i col·lectius.

Recordem que el Servei és gratuït per a les persones o grups que ho demanin. Incorporant l’objectiu també, de promoure la reflexió i mirada crítica a l’hora d’efectuar qualsevol tipus de consum.

Més informació a www.elprat.cat/consum i/o omic@elprat.cat

Newsletter: L'Aparador
Newsletter number: #131 - 17 de novembre de 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum