Butlletí educ@diba
19 de gener 2023 - #282

Destacat

7,1 milions d'euros per impulsar les polítiques educatives locals

Catàleg de serveis 2023

Catàleg de serveis 2023

Posem a disposició dels ens locals 16 recursos amb un pressupost total de 7.118.477,05€, que representa un increment del 11,5% respecte al 2022.  Oferim recursos econòmics, tècnics i materials en 4 àmbits: les ciutats educadores, l'equitat, les noves oportunitats educatives i els equipaments 2030 responsables i educadors. El Catàleg de serveis és un instrument municipalista que promou l’equitat territorial i integra de manera transversal l’acció de suport municipal en educació.

Una de les principals novetats és el nou fons de prestació: Equipaments 2030 responsables i educadors: finançament per la millora socioeducativa, destinat a garantir el finançament de les escoles municipals (d’educació especial, d’ensenyaments artístics i de formació de persones adultes).

A més, hem incorporat un nou recurs tècnic: Ciutats educadores: Transformació digital, estratègia de millora, per tal de contribuir a garantir l'accessibilitat als recursos digitals promovent l'equitat i reduint la bretxa digital. 

També hem creat noves eines de relació amb la comunitat educativa per als petits municipis i noves modalitats de treball compartit que permeten donar resposta a un major nombre ens locals.

Hem programat tallers d'acompanyament per al tràmit de la sol·licitud per cada tipologia de recursos. El taller de recursos econòmics es va fer el dia 18 de febrer i aviat podreu accedir a l'enregistrament a través de la web. 

Tota la informació la trobareu publicada a la web d'educacio.

Newsletter: Educ@diba
Newsletter number: #282 - 19 de gener 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual