Butlletí educ@diba
31 de maig 2024 - #296

Destacat

Els tres recursos sumen un total de 5,6 M€ distribuïts en dos fons de prestació: un de suport a la mobilitat equitativa i un altre per reforçar l'educació inclusiva i l'equitat a les escoles bressol; i un recurs, de concessió directa amb concurrència destinat al un finançament de la figura de coordinació local d'orientació i acompanyament.

Go top

Actualitat de la Gerència de Serveis d'Educació

La Diputació de Barcelona referma el seu compromís amb el Síndic de Greuges amb el Pacte contra la segregació escolar

Reunió amb síndic

Reunió amb síndic

Una delegació de la Diputació de Barcelona encapçalada pels diputats d’Educació Joan Galiano i Glòria Colom ha participat en una trobada amb la síndica de greuges, Esther Giménez-Salinas, amb l’objectiu de manifestar el compromís d’aquesta institució en la lluita contra la segregació educativa.

Seminari per a electes: la pràctica artística com a agent de canvi

En aquest seminari, Ignasi Gómez i Ruben Bes parlaran sobre la missió i la visió de les escoles municipals de música i arts com a servei públic. També compartiran criteris per dissenyar la seva oferta formativa i donaran a conèixer models de governança i organització. Per finalitzar, es presentarà la Guia política educativa local: Gestió i organització de les EMMA

Inscripcions obertes a les accions formatives de juny i juliol

Hem programat formacions sobre la comunicació de les activitats amb les famílies; l'actualitat jurídica en l'àmbit educatiu; l’escola municipal de música i arts al servei de la ciutadania; l'espai exterior com a espai d'aprenentatge a l’escola bressol, i la gestió de centres educatius municipals.

Recursos

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea d'Educació, Esports i Joventut
Gerència de Serveis d'Educació
C/Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1ª pl.
08036 Barcelona
T. 934 022 263
https://www.diba.cat/educacio
Butlletins anteriors
Podeu adreçar-vos a:
gsed.educacio@diba.cat

Facebook Twitter Youtube Instagram Comunitat virtual