Butlletí e-Sports - 14 de gener de 2014

Butlletins
14 de gener de 2014 - #78

Activitats

35è Torneig de bàsquet Internacional Junior de l’Hospitalet Gran Premi Diputació de Barcelona

Els passats dies 3, 4 i 5 de gener es va disputar al Pavelló Nord de l'Hospitalet el 35è Torneig Internacional de bàsquet junior de l'Hospitalet Gran Premi Diputació de Barcelona, esdeveniment que anualment reuneix vuit reconeguts equips de bàsquet amb joves jugadors promesa, molts d'ells en camí per convertir-se en els futurs referents del bàsquet professional.

El Real Madrid es va proclamar campió del torneig al guanyar al Unicaja de Màlaga per 62 a 56 en un partit molt disputat que es va decidir en els últims dos minuts gràcies al jugador Jonathan Barreiro que va marcar l'últim triple que els va donar la victòria. El tercer lloc va ser per l'Olimpija i el quart, per al Joventut de Badalona. Han completat la participació en cinquè lloc el Fernerbahce, el FC Barcelona en sisena posició; el Brose Basket setè i el CB L'Hospitalet en vuitè lloc.

Abans de l'esperada final es van atorgar els següents premis:

- Equip amb millor fair play: Brose Basket.

- Millor encistellador de triples: Andreas Obst del Brose Basket.

- Millor entrenador. Gasper Potocnik de l'Olimpija.

- Millor jugador del torneig: Marc Garcia del Barça.

- Trofeu Toni Bové com a millor jugador local: Xavi Gómez del CB L'Hospitalet.

- Jugador amb més projecció del torneig: Ayberk Olmaz del Fenerbahce.

- Millor quintet ideal del torneig format per Francisco Fernando Alonso, de l'Unicaja; Marc Garcia, del Barça; Andreas Obst, del Brose; Vasilije Vucetic del Olimpija i Jonathan Kasibabu del Reial Madrid. 

Amb aquest torneig, tot un referent internacional per la promoció dels joves del bàsquet,  que compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet i de la Diputació de Barcelona, un any més l'Hospitalet s'ha convertit per aquestes dates nadalenques en la capital del bàsquet junior mundial, amb èxit d'assistència, 2.000 espectadors i amb observadors de clubs punters europeus i també de la NBA.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat