Butlletí e-Sports - 20 de març de 2014

Butlletins
20 de març de 2014 - #80

Formació

El patrocini, eina per impulsar l'esport local

Com podem fer ús del patrocini per promocionar l'esport municipal i més concretament els esdeveniments esportius locals? Amb l'objectiu de respondre aquesta qüestió, Esports de la Diputació de Barcelona va impulsar el curs 'Fórmules de patrocini de l'esport local', en què van participar una quinzena de municipis de la demarcació.

En concret, el curs, que està inclòs dins el Pla Estratègic de Formació de la Diputació, va tractar el concepte i característiques del patrocini esportiu, la gestió de marques, l'esponsorització i la recerca de recursos: econòmics, materials i tècnics. 

La cloenda del curs, que va tenir lloc el passat 20 de febrer, al Recinte Mundet, va comptar amb la presència del diputat d'Esports, Josep Salom; el director de promoció, marca i imatge corporativa de 'La Caixa', Alfred Bustillo; i el president del Bàsquet Manresa, Josep Vives. 

Un cop va finalitzar la cloenda, Salom es va reunir amb Vives per tal de conèixer l'experiència de l'equip del Bages que recentment va viatjar a la regió de Txengdú de la Xina per concretar possibles col·laboracions entre el basquet manresà i el club xinès Sichuan Jinquiang.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat