Butlletí e-Sports - 20 de març de 2014

Butlletins
20 de març de 2014 - #80

Activitats

Radouane Nour i Raquel Parrado guanyen la Mitja Marató de Gavà

En categoria masculina, Radounae Nour, amb un temps d'1h10'45'', i en femenina, Raquel Parrado, amb 1h21'51'', van estar els guanyadors el passat 2 de març, de la 29a Mitja Marató de Gavà - Castelldefels - Gavà - Gran Premi Diputació de Barcelona, on van participar més de 2.000 atletes.

D'aquesta manera, en categoria masculina, Radounae Nour es va imposar a Antolí Fauria, amb 1h13'51'', i a Rubén Bona, amb 1h13'58''. En categoria femenina, Raquel Parrado, va ser la guanyadora, per davant de Lara Carapeto, amb 1h34'41'', i de Laura Sánchez, amb 1h35'42''.En la categoria de cadira de rodes, el guanyador va ser Jordi Mas.

Enguany, els ajuntaments de Gavà i Castelldefels, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries (28 febrer), han donat suport als afectats per aquestes malalties i les seves famílies, a través de la Mitja Marató Gavà. També, s'ha col·laborat amb la Plataforma Gavà Solidària demanant als participants la donació d'un litre de llet o d'oli, en el moment de la inscripció o el mateix dia de la cursa. 

Al lliurament de trofeus van assistir, entre d'altres, el diputat de la Diputació de Barcelona, Ramon Castellano; l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; i el representant d'esports de la Generalitat de Catalunya, Santi Siquier. 

Malauradament, durant el transcurs de la mitja un dels participants va patir una aturada cardiorespiratòria. Malgrat la ràpida intervenció dels serveis d'emergències, no es va poder fer res per salvar-li la vida.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat