Butlletí e-Sports - 20 de març de 2014

Butlletins
20 de març de 2014 - #80

Activitats

Domini local a la Mitjà Montornès

Diumenge, 9 de març, es va disputar la 21a Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, enguany Campionat de Catalunya i última prova puntuable del 8è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona. Els atletes del CA Montornès, Driss Lakhouaja i Montse Mas, han ocupat les primeres posicions amb 1h06'13'' i 1h21'21'', respectivament, d'una cursa que ha aplegat uns 4.500 atletes i que és exemple de responsabilitat social corporativa.

En categoria masculina, els segon i tercer classificats han estat Abdeslam El Ouahabi (del JA Sabadell), amb 1h07'51'', i David Martínez (de l'Avinent Manresa), amb 1h08'01''; en femenina, han estat Montse Carazo (de la Unió Colomenca), amb 1h22'42'', i Ana Belén García  (del CA Granollers), amb 1h25'11''. En la categoria de deficients visuals, el guanyador ha estat Juan M. Bajo.

Al lliurament de trofeus, van assistir el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; els alcaldes de: Montornès del Vallès, José A. Montero; Montmeló, Antoni J. Guil; Vilanova del Vallès, Oriol Safont; la Roca del Vallès, Rafael Ros; el cap de la factoria de Henkel a Montornès, Jordi Juncà; i el president del Club Atletisme Montornès, Fernando Izaguirre.

La Mitja Montornès s'ha implicat en  diferents accions solidàries. D'una banda, ha dedicat  0,5 € de cada inscripció a la mitja marató i a la cursa de 6 quilòmetres a projectes sociosanitaris de la Creu Roja de Granollers. De l'altra, la recaptació de les inscripcions de la Mini Solidària, que es va celebrar dissabte amb la participació de més de 500 nens i nenes, està destinada íntegrament a la secció de pediatria de l'Hospital de Granollers per a la compra de material no mèdic. Igualment, la Mitja Montornès ha col·laborat en la visualització del Dia de la Dona, celebrat el 8 de març. En aquest sentit, cal destacar la important participació de les dones, amb un 56% de corredores a la cursa de 6 km.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat