Butlletí e-Sports - 14 de maig de 2015

Butlletins
14 de maig de 2015 - #93

Activitats

Martorell se suma a l'esport inclusiu

En el marc de la campanya ‘Penja't una medalla!', impulsada per la Diputació de Barcelona, el passat 12 d'abril es va celebrar a Martorell una nova Jornada d'Esport Inclusiu. Aquesta diada va comptar amb un doble objectiu: per una banda, que les persones amb discapacitat poguéssin competir amb normalitat i, per l'altra, sensibilitzar les entitats esportives per tal que fomentin l'esport inclusiu.

La campanya de sensibilització que impulsa la Diputació de Barcelona anava més enllà d'aquesta jornada. És per això que, en els darrers 15 dies s'han ofert deu sessions de sensibilització dirigides a clubs i entitats esportives locals participants.

Diumenge, al CE Torrent de Llops de Martorell, es van organitzar les diferents competicions de bàsquet, handbol, hoquei, escalada, boccia, petanca, volei, escacs, atletisme, futbol, goadball, rugby, judo i gimnàstica.

Cal recordar que aquesta jornada buscava donar a conèixer els valors de la inclusió en l'àmbit de l'esport oferint a tothom que hi vulgui participar, i amb caràcter gratuït, la possibilitat d'assistir a competicions de diferents modalitats esportives.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat