Habitatge, Urbanisme i Activitats - maig 2014

Butlletins
maig 2014 - #60

Destacat

Jornada sobre les polítiques municipals de sòl i habitatge

El passat 7 de maig es va celebrar la jornada (Re)pensar, (Re)habitar i (Re)ciclar! sobre l'anàlisi de les polítiques de sòl i habitatge, organitzada per la secció catalana de l'AVS (Associació de promotors públics de sòl i habitatge), i la Diputació de Barcelona. La sessió va tenir lloc a l'Espai Francesca Bonnemaison amb l'assistència de més de dues-centes persones.

El programa de la jornada es va centrar en analitzar els nous escenaris que afronten els ajuntaments, les empreses municipals i la resta d'ens locals i en la seva capacitat de decisió i actuació en l'àmbit de l'urbanisme i l'habitatge a resultes sobre tot de dues novetats normatives de gran impacte, com són la Llei 27/2013, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local i la Llei  8/2013, de rehabilitació, regeneració i renovació urbanes.

Per abordar aquests temes, van assistir com a ponents i com a participants de les taules rodones persones expertes del món local i acadèmic, del sector públic i professional i de diverses disciplines: arquitectura, urbanisme, dret i economia.  


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats