Habitatge, Urbanisme i Activitats - octubre 2014

Butlletins
octubre 2014 - #63

Activitats

Finalitzades les actualitzacions dels censos de Sant Fruitós de Bages i Sant Llorenç d’Hortons

Durant el mes de setembre la Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats (GSHUA) ha finalitzat i lliurat els treballs d'actualització dels censos d'activitats dels municipis de Sant Fruitós de Bages i Sant Llorenç d'Hortons.

L'objectiu primer del cens és mostrar el nombre, tipus i estat de legalització de totes les activitats i establiments existents al municipi. Aquestes dades serveixen a l'ajuntament per poder prendre les decisions i iniciatives oportunes conduents a la correcta gestió de les activitats tenint en compte els mitjans tècnics i administratius municipals i la legislació vigent.

Les dades de les activitats, en el cas d'aquestes actualitzacions de cens, s'han obtingut mitjançant la realització d'un treball de camp i s'han bolcat al Gestor d'Informació d'Activitats (GIA).

El GIA és una aplicació informàtica creada per la Diputació de Barcelona que ja utilitzen més de 160 municipis de la província. L'aplicació permet la gestió de la informació de les activitats subjectes a intervenció administrativa i està integrada per una base de dades i una eina de suport a la tramitació, cosa que contribueix a una gestió més eficient de les activitats. 

Les dades relatives a l'emplaçament i nom de les activitats s'han georeferenciat i publicat al Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN) per a la seva visualització per tota la ciutadania.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats