Habitatge, Urbanisme i Activitats - juliol 2015

Butlletins
juliol 2015 - #71

Habitatge

El Servei d’Intermediació en Deutes d’Habitatge rep el reconeixement de Bona Pràctica

En el marc dels premis europeus EPSA (European Public Sector Awards), el Servei d'Intermediació en Deutes d'Habitatge ha obtingut el reconeixement de Bona Pràctica. En la present edició, que portava per títol "El sector públic com a partner d'una millor societat", s'hi havien presentat un total de 266 projectes de 36 països europeus. 

Entre aquests, 64 projectes han rebut el reconeixement de bona pràctica per la seva contribució al treball públic front als reptes socials actuals mitjançant models d'actuació innovadors i de treball cooperatiu entre diferents organismes públics.

El Servei d'Intermediació en Deutes d'Habitatge té com a objectiu protegir el dret a l'habitatge evitant la pèrdua del mateix degut a dificultats de pagament de préstecs hipotecaris. El SIDH ofereix gratuïtament a les persones afectades assessorament legal especialitzat i, en cas de ser necessari, intermediació amb les entitats financeres al més alt nivell per defensar una proposta de resolució.

El SIDH és fruit del partenariat entre diverses administracions i agents privats. És un servei impulsat per la Diputació de Barcelona  que s'ofereix per mitjà del treball conjunt amb la Generalitat de Catalunya, 28 ajuntaments i consell comarcals  i 8 col·legis d'advocats de la demarcació de Barcelona.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats