Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2022 - #111

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Tres municipis reben el seu Programa d’Autoprotecció (PAU) per a diferents recintes

Es tracta dels pavellons d'esports de Palau-Solità i Plegamans i Sant Antoni de Vilamajor, i la sala polivalent del Centre Cultural de Montmeló.

El Pla d'autoprotecció és una eina de programació de les accions i mesures que han de ser adoptades pels titulars de les activitats, amb els seus propis mitjans i recursos, en l'àmbit de la seva competència, per aconseguir que, davant d’una situació d'emergència, les decisions i accions a desenvolupar es portin a terme d'una manera ràpida i sistemàtica. Per tant, el Pla d’autoprotecció donarà resposta adequada a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se.

El PAU del pavelló municipal d’esports Maria Víctor de Palau-Solità i Plegamans descriu, entre d’altres,  els riscos, el pla d’actuació, les fitxes d’actuació i funcions operatives  d’un equipament plural i participatiu on s’hi desenvolupen activitats esportives i socials de diversa tipologia (concerts, sala de ball i sala de convencions) i que consta de dues pistes poliesportives de  prop de 2.000m2 així com de dos gimnasos, vestidors i banys i espais de suport tals com magatzems i una sala de reunions. 

A Sant Antoni de Vilamajor, s’ha lliurat el PAU del pavelló municipal d’esports Joan Sapé, que inclou un camp de futbol i on s’hi realitzen tant activitats esportives com activitats de tipologia recreativa i extraordinàries, entre les que cal destacar activitats escolars, entrenaments, torneigs, casals d’estiu i el parc solidari de Nadal (tallers, inflables i activitats de circ).Aquestes activitats es desenvolupen tants a les tres plantes interiors de l’edifici, com a les instal·lacions exteriors.

El PAU de la Sala Polivalent Centre Cultural la Torreta de Montmeló,  és una sala d’aproximadament 894 m2 útils té forma rectangular i ocupa la part sud-est del recinte del Centre Cultural La Torreta. Està formada per planta baixa, planta primera i planta tècnica. Les tres plantes estan comunicades mitjançant tres escales d’accés i s’utilitza en molts tipus d’actes diferents com per exemple sopars, campionats d’escacs, festa de Cap d’any amb DJ i obres de teatre.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #111 - Març 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua