Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2022 - #111

Habitatge

Actualitzem la guia "Rehabilitem habitatges. Informació pràctica per als ajuntaments"

Aquesta guia de suport s’ha actualitzat per incorporar les darreres novetats per al  foment de la rehabilitació.

A finals de 2021, l’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona va publicar la guia "Rehabilitem habitatges. Informació pràctica per als ajuntaments" adreçada al personal tècnic dels ens locals per impulsar la rehabilitació i aprofitar al màxim els fons europeus.

La darrera versió de la guia, que ja es pot consultar al web, inclou el  Programa d’ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell de barri. Entorns Residencials de Rehabilitació Programada (ERRP) i el Programa de Rehabilitació Energètica per a edificis existents en municipis de repte demogràfic (Programa PREE 5000), les resolucions dels quals s’han publicat recentment.

"Rehabilitem habitatges. Informació pràctica per als ajuntaments", que us recomanem llegir online per aprofitar els múltiples enllaços, s’adreça als ajuntaments que volen incorporar la rehabilitació a les seves prioritats. La guia incorpora diversos casos pràctics i propostes per tal de facilitar la formulació de propostes i poder optar als recursos dels fons Next Generation destinats a la  rehabilitació d’habitatges en els propers 5 anys.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #111 - Març 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua