Octubre 2022 - Núm. 196

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Suports tècnics d'Igualtat de Gènere lliurats als ens locals

El passat mes de juliol des de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social s'han tancat un seguit de recursos tècnics i avaluacions associades al Catàleg de serveis de 2021.

En el cas concret dels Plans Locals LGTBI, es van lliurar el de Sant Feliu de Llobregat, Gavà, Sant Adrià del Besòs, Sitges, Berga, Calella, Rubí, Santa Perpètua de Moguda i el del Consell comarcal del Moianès.

En quant a les avaluacions dels Plans d'Igualtat, es van finalitzar onze processos dels següents municipis, ajuntaments d’ Avinyó, Sant Just Desvern, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Joan de Vilatorrada, Santa Coloma de Cervelló, Premià de Dalt, Sant Andreu de la Barca, Corbera de Llobregat, Sant Hipòlit de Voltregà i Dosrius, i el Consell comarcal del Maresme.

Per altra banda, els ajuntaments d’Esplugues de Llobregat, Vilanova del Vallès, Cabrils, Barberà del Vallès, Sant Andreu de la Barca i Sant Salvador de Guardiola ja disposen del seus respectius Protocols locals d’actuació per l’abordatge de les violències masclistes, i Santa Perpètua de Moguda i Palau-solità i Plegamans ja disposen dels protocols locals d'actuació davant les violències sexuals en espais públics d'oci.

A més, els ens locals de Sant Llorenç Savall, Calaf, Avinyó, Castellví de la Marca, Cerdanyola del Vallès i Masquefa, ja disposen dels seus Plans Locals d’Igualtat de Gènere. I, s'han elaborat sis Plans Interns d’Igualtat de gènere, el de Puig-reig, Santa Margarida i els Monjos, Navarcles, Tiana, l’Ametlla del Vallès i l’Entitat Descentralitzada de Sant Miquel de Balenyà.

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #196 - Octubre 2022