espaiS@lut - Març 2013

Butlletins
Març 2013 - #23

El Servei de Salut Pública informa

Suport als serveis i a les activitats locals 2013

La Diputació de Barcelona aprovarà, aquest mes de març, el Catàleg 2013 de Serveis i Activitats, i la corresponent convocatòria, adreçat als ens locals adherits al Protocol General del Pla de Concertació.

A l'igual que els dos darrers anys, l'edició del catàleg serà en format digital i es consolida la tramitació electrònica de les sol·licituds mitjançant el lloc Concert@.

El suport de la Diputació en l'àmbit de la Salut Pública

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, adscrit a l'Àrea d'Atenció a les Persones,  treballa per impulsar polítiques de salut pública a nivell local, tot donant suport als municipis en el desenvolupament de les competències que tenen assignades, prioritàriament aquelles de caràcter obligatori, facilitant-los formació, eines i recursos per atendre-les.

Les línies d'ajut i suport als municipis poden ser de caràcter econòmic o tècnic, facilitant recursos materials i/o humans, en les diferents matèries que conformen el ventall competencial de l'administració local en Salut Pública: seguretat alimentària, sanitat ambiental, promoció de la salut i seguretat i salubritat a les platges.

Una vegada aprovada la convocatòria s'informarà als ens locals.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat