Butlletí EspaiS@lut
Juny 2020 - #96

El Servei de Salut Pública informa

Martorelles, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Fost de Campsentelles faran el Pla de salut amb el suport del Servei de Salut Pública

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha atorgat un ajut econòmic a Martorelles, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Fost de Campsentelles per a que elaborin el pla local de salut. Tots tres són municipis amb menys de 10.000 habitants i amb interès i compromís per fer el seu pla de salut.

Elaborar el pla els permetrà millorar el coneixement sobre la salut i la qualitat de vida actual de la seva població, i determinar les polítiques de salut més adients per continuar promovent la salut i el benestar al municipi.

Les dues fases en les que s’estructura un pla local de salut els permetrà assolir tots dos objectius. D’una banda la realització del perfil de salut local els facilitarà un anàlisi per detectar les necessitats, problemes i desigualtats de salut del territori. D’altra, el disseny del pla d’acció local els permetrà prioritzar i determinar les intervencions a desenvolupar en funció de les necessitats detectades i els recursos disponibles.

Des del Servei de Salut Pública sabem que el pla local de salut és l’instrument idoni per sumar esforços orientats a planificar, ordenar i coordinar les actuacions que permeten incorporar la perspectiva de salut a la gestió municipal sota l’estratègia de la salut a totes les polítiques, amb la mirada posada en els determinants de la salut, i comptant amb la participació i implicació de tota la xarxa local de salut. És per això que el Servei de Salut Pública ajuda als municipis posant al seu abast eines metodològiques, i oferint suport tècnic i econòmic per a l’elaboració de plans locals de salut. Trobareu tota la informació al web de la Secció d’Informació i Anàlisi en Salut Pública.

Newsletter: EspaiS@lut
Newsletter number: #96 - Juny 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS