Butlletí EspaiS@lut
Juny 2024 - #140

Setmana sense fum

Dia mundial sense tabac a Igualada

© Ajuntament d'Igualada

© Ajuntament d'Igualada

 

L’ajuntament d’Igualada pel Dia mundial sense tabac, i aprofitant el dia mundial de la hipertensió arterial, va dur a terme un seguit d’activitats conjuntament amb els centres d’atenció primària  amb l’objectiu de sensibilitzar a la població dels beneficis d’un espai lliure de fum, prevenir el consum de tabac de joves i promoure que deixin de fumar.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada pel CAP Igualada NORD (CSA) i CAP Igualada Urbà (ICS) en col·laboració del Departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada. Així, el dimecres 22 de maig es van col·locar a la plaça Cal Font 7 estands informatius, a més de dinamitzar activitats per joves, a un punt clau de la plaça per arribar al màxim de persones possibles.

D’altra banda, i aprofitant la fira de salut d’Igualada del dissabte 1 de juny, un dia després del dia mundial sense fum, el Departament de Sanitat i Salut pública de l'ajuntament d'Igualada va oferir informació de com afecta el fum a les nostres vides  a través d’un estand informatiu, en el que es van facilitar guies per deixar de fumar a les persones fumadores que es va apropar.

Aquest mateix dia l’Anoia pel clima amb la col·laboració de l’ajuntament d’Igualada, va realitzar un burillató, que consisteix en una recollida de burilles per conscienciar a la població del risc que suposa pel medi ambient llençar burilles al terra.

 

 

Contingut elaborat per l'Ajuntament d'Igualada 

 

Newsletter: EspaiS@lut
Newsletter number: #140 - Juny 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS