Butlletí Benestar
Octubre - Novembre 2020 - #126

Addiccions

L’Exposició "Controles?" es digitalitza

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Arran la declaració de l'estat d'alarma i emergència sanitària per contenir la propagació de la Covid-19, l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha apostat per la digitalització de l'Exposició per a la prevenció del consum de drogues i el foment del bon ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) “Controles?". [+]

Aquesta adaptació digital de totes les activitats i materials complementaris, consisteix en un  tour virtual 360º i recreació dels panells en 3D, així com de l’ús d’eines digitals que permetran interactuar virtualment amb els participants.  

Aquest format digital de l’Exposició permet seguir oferint als ens locals suport en la prevenció de les drogodependències i el foment del bon ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC), un repte clau en el context que estem vivint i en què els i les joves fan un ús intensiu de les pantalles, sense deixar de banda la vessant participativa i interactiva de l'exposició. 

S’aprofita, per una banda, els mitjans digitals existents i per l’altre, es continua amb la sensibilització i la forta vessant dinàmica i participativa de l’exposició per part dels adolescents i joves, famílies i professionals.
 
Des del 4 de novembre, es pot visitar la Exposició “Controles”? en format digital mitjançant una visita lliure així com visites guiades amb dinamització. 

L'exposició "Controles?" la poden sol·licitar els ens locals de província de Barcelona a través del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona.

Podeu accedir a l'exposició clicant aquí.
 
Per més informació, podeu consultar la web "Controles?".

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #126 - Octubre - Novembre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar