Butlletí Benestar
Desembre 2020 - Gener 2021 - #127

Autonomia i dependència

Calendari "MoutepelsQuiets" 2021 de la Fundació Nexe

L’any 2008, l’escriptor Màrius Serra va publicar “Quiet”, un llibre que ens relata diferents episodis i records del seu fill, un nen de vuit anys amb pluridiscapacitat. [+]

Arrel d’aquí organitzà un concert benèfic sota el nom de «MoutepelsQuiets», que ha esdevingut la plataforma permanent de sensibilització i captació de fons per portar endavant projectes i activitats de Nexe Fundació.

MoutepelsQuiets, significa implicar-te en què la infància amb greus discapacitats de Catalunya pugui tenir una millor qualitat de vida.

El calendari MoutepelsQuiets, neix  de la iniciativa de l’Associació de Mares i Pares de Nexe Fundació (AMPA de l’escola bressol especialitzada “Les Girafes Blaves”). Quatre anys més tard, el compromís d’aquests pares i mares continua fent possible l’edició del calendari, implicant a persones de referència en el seu àmbit, per tal de sensibilitzar i captar fons per seguir endavant amb el projecte de la Fundació: millorar la qualitat de vida dels infants amb pluridiscapacitat i les seves famílies. Els fons recollits amb els calendaris van destinats a millores a l’Escola Bressol Especialitzada de Nexe Fundació on diàriament s’atenen a 40 infants amb discapacitats greus. 

Nexe Fundació, entitat privada sense afany de lucre, constituïda l’any 1991, amb més de 30 anys de trajectòria, com a continuació del treball realitzat per un grup de professionals en el marc d’un dels primers centres d’atenció precoç de Catalunya, ofereix recursos globals a nivell educatiu, psicosocials i sanitaris per al col·lectiu de nens/es i joves amb greus discapacitats i les seves famílies: http://www.nexefundacio.org/

Des de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar treballem amb la Fundació Nexe des de l’any 2005, i donem suport econòmic, a través de la convocatòria de subvencions, al projecte de desenvolupament d’activitats de respir, en el que participen anualment uns 240 infants. 

Per veure el making off del calendari, cliqueu aquí.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #127 - Desembre 2020 - Gener 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar