Butlletí Benestar
Desembre 2020 - Gener 2021 - #127

Autonomia i dependència

La Diputació de Barcelona participa en la cloenda del Postgrau en Gestió i Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu, de la Universitat Pompeu Fabra

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

El passat 1 de desembre, la Diputació de Barcelona va participar en la jornada que organitza la Universitat Pompeu Fabra en el marc del postgrau sobre envelliment actiu. [+]

En el transcurs de la mateixa, i sota el títol Noves polítiques i actuacions en benefici de les persones grans del nostre país, la Sra. Iolanda Moragues, Cap del Servei de Suport de Programes Socials va exposar la tasca que la Corporació desenvolupa en l’àmbit de l’envelliment actiu i les polítiques i actuacions municipals adreçades a les persones grans.

Des del  programa de dinamització de persones grans en municipis rurals passant pel Servei Local de Teleassistència, entre d’altres, fins al projecte sobre el nou sistema de cures en la comunitat i l’abordatge de la soledat no desitjada, la ponència va permetre donar visibilitat a una acció de govern compromesa amb el repte que suposa pels governs locals el fenomen de l’envelliment actiu en tots els seus àmbits (seguretat, salut, participació i formació).

El Postgrau en Gestió i Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu, que organitza anualment la Universitat Pompeu Fabra, aborda els processos evolutius de les persones grans en la seva dimensió social al temps que analitza les diferents estratègies de participació i activació social d’aquest grup de població, així com també els eixos d’intervenció i espais i equipaments de participació i de lleure.

Podeu trobar més informació sobre el postgrau clicant aquí.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #127 - Desembre 2020 - Gener 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar