Butlletí Benestar
Gener - Febrer 2021 - #128

Destaquem

Obert el termini de justificació dels ajuts econòmics 2020 del Programa d'Arranjament d'Habitatges

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Des de l’1 de febrer i fins el 31 de març, els ajuntaments poden presentar la justificació de les despeses associades a l’execució de les actuacions que van realitzar fins el 31 de desembre de 2020 en el seu municipi. [+]

Per poder donar tràmit a la justificació és imprescindible que els arranjaments estiguin validats per l’empresa que proveeix el suport tècnic i la direcció facultativa del programa.

Per això, cal que els ajuntaments facin constar a la plataforma informàtica de gestió les dates d’inici i de finalització de l’execució dels arranjaments, a fi que la direcció facultativa pugui realitzar les visites de comprovació als domicilis de les persones beneficiàries. Com a resultat d’aquestes visites, s’emet l’acta de conformació i comprovació final que constitueix, per la Diputació de Barcelona, la justificació tècnica de la realització efectiva dels arranjaments. 

Aquells ajuntaments que van sol·licitar pròrroga del termini d’execució tindran a la seva disposició un nou termini de justificació que serà comunicat en el moment oportú.

Per formalitzar el tràmit heu d’accedir al Portal Municipal de Tràmits (PMT), seleccionar l’expedient de què es tracti i adjuntar el model normalitzat de justificació de despeses: C4-001-20 Justificació de despeses "a càrrec del propi destinatari". També el trobareu disponible a la Seu Electrònica Corporativa, a l'apartat Tràmits de la Xarxa de Governs Locals de l'espai Tràmits i Serveis dels ens locals i altres administracions.

Us recomanem que, per descarregar els formularis, feu servir el navegador Internet Explorer.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #128 - Gener - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar