Butlletí Benestar
Gener - Febrer 2021 - #128

Destaquem

La Diputació de Barcelona aprova el Catàleg de Serveis 2021 - 2023

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

El 28 de gener del 2021 es va aprovar el nou Catàleg de Serveis 2021-2023 que inclou la totalitat dels recursos d’assistència i cooperació que la Diputació de Barcelona destina als governs locals per tot el mandat. [+]

La Gerència de Serveis de Benestar Social posa a disposició dels ens locals de la província 31 productes. D’aquests, 3 són recursos econòmics, 9 són materials i 19 de tipus tècnic

Els recursos es gestionen per la seva normativa i convocatòries específiques i s’orienten, de forma prioritària, a la garantia dels serveis mínims i a l’activitat derivada de l’exercici de les competències pròpies dels ajuntaments i dels consells comarcals.

El nou Catàleg neix sota el paraigües de la necessitat de donar resposta a l’actual situació de crisi i, per aquest motiu, s’ofereixen un conjunt de recursos específics destinats a aquesta lluita contra els efectes negatius de la pandèmia.

A més d’ajudar als municipis a donar resposta a la crisi provocada per la COVID-19, la Diputació de Barcelona ha impulsat un Catàleg de serveis que durarà tot el mandat i, per tant, tindrà un caràcter més estable. Això facilitarà, alhora, una millor planificació de mandat per part dels ajuntaments i també reduirà els costos de gestió que fins ara hi havia a l’hora de gestionar un nou Catàleg cada any.

En aquest sentit, els recursos també s’alineen amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, es fomenten els recursos transversals de les diferents àrees de la Diputació i s’identifiquen els recursos associats a la posterior inversió en equipaments i infraestructura, així com al seu manteniment.

El Catàleg de serveis 2021-2023 compta amb un únic cercador web, que permet obtenir catàlegs a mida segons diferents criteris (població, termini de sol·licitud, tipus de recurs, matèria...) i on s’inclouen tots els recursos disponibles.

Cada recurs conté informació completa dels ens destinataris i dels requisits d’accés, els criteris de valoració i puntuació, els terminis de concessió i condicions d’execució i la justificació.

El Catàleg de serveis 2021-2023 va entrar en vigor l’1 de febrer del 2021, coincidint amb l’obertura del termini de presentació de sol·licituds a través del Portal de tramitació.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #128 - Gener - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar