Butlletí Benestar
Gener - Febrer 2021 - #128

Autonomia i dependència

Nova edició 2021 del Programa d’Arranjament d’Habitatges: més serveis per als ens locals

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Onze anys després de la primera edició del Programa d’Arranjament d’Habitatges, tornem a posar en marxa una nova edició del programa incorporant algunes novetats. [+]

En aquesta edició es recuperen procediments d’execució d’anys anteriors, tornant a oferir-se al ens locals com a recurs material on la Diputació de Barcelona assumirà el 100% del seu finançament. Es preveu arribar a més de 900 persones beneficiàries amb un pressupost total per les intervencions de 2.000.000€.

Entre les novetats d’aquesta edició destaquen la contractació per part de la Diputació de les empreses responsables de l’execució de les actuacions, així com el suport tècnic i la direcció facultativa de les intervencions, tal i com es venia fent en l’edició anterior. A més, aquest any, la Diputació posarà a disposició del programa un nou aplicatiu informàtic per la seva gestió que s’està desenvolupant  per millorar la seva funcionalitat i usabilitat per part de tots el agents que intervenen en el programa.

Aquesta edició vol millorar la valoració de les necessitats de les persones oferint actuacions integrals. Es per quest motiu que s’incorporen a l’equip tècnic  que s’encarrega de prescriure les intervencions, terapeutes ocupacionals, completant així l’equip de professionals experts en adaptació funcional.

A més, es tindrà en compte en la contractació de les empreses encarregades de l’execució de les intervencions, que incorporin a la plantilla treballadors o treballadores que pertanyin a col·lectius amb dificultats especials.

Per participar en el programa els ens locals han de fer la seva la sol·licitud a través del Portal Municipal de la Diputació de Barcelona. El termini per fer-ho es va obrir el 28 de gener i finalitzarà el 30 d’abril de 2021. A la sol·licitud cal fer constar el nombre d’arranjaments que es pretenguin realitzar atenen als topalls que figuren a les Condicions de concertació.

Podeu trobar més informació, consulteu la web de Benestar

Continuem treballant per incorporar millores al programa en cada edició amb la voluntat d’ampliar l’adhesió dels ens municipals i poder intervenir en més habitatges i beneficiar el màxim de persones any rere any.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #128 - Gener - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar