Butlletí Benestar
Gener - Febrer 2021 - #128

Autonomia i dependència

S’ha presentat el “Pla de Mataró, ciutat amiga de les persones grans”

©Foto de Matthew Bennett a Unsplash

©Foto de Matthew Bennett a Unsplash

El 26 de gener es va celebrar a la ciutat de Mataró la presentació del Pla de Mataró, ciutat amiga de les persones grans. A l’acte, que es va realitzar de forma telemàtica, va tenir lloc la presentació oficial del projecte amb la projecció del vídeo Mataró, ciutat amiga de les persones grans. [+]

Així mateix, la Sra. Maite del Pozo, coordinadora de la xarxa estatal de Ciutats i Comunitats Amigables amb les persones grans (IMSERSO), va presentar la conferència La Declaració de Nacions Unides de la Dècada de l’Envelliment Saludable (2021-2030). L’acte va finalitzar amb un debat entre diferents entitats sobre el futur de la gent gran a Mataró.

En una ciutat amigable per a les persones grans les polítiques, els serveis i l’entorn tenen en compte les necessitats i preferències de les persones grans, reconeixen la seva contribució a la societat, respecten les seves decisions i eleccions, es preocupen per la seva inclusió en totes les àrees de la vida comunitària i protegeixen les persones més vulnerables.

El Pla ha comptat amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona en la realització de la diagnosi i el segueix recolzant durant la seva implementació.

Per a més informació, consulteu la web de Benestar.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #128 - Gener - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar