Butlletí Benestar
Maig - Juny 2021 - #131

Destaquem

Canviem a Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

D’acord amb el procés de transformació de les polítiques socials dels ens locals que estem impulsant durant aquest Mandat, el Ple de la Diputació de Barcelona de 29 d'abril de 2021 va aprovar un canvi de denominació de l'Àrea en què ens trobem, la qual passa a anomenar-se Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social. [+]

Aquest canvi respon a la voluntat d'adaptar-nos als conceptes definits pel nou marc conceptual de l'Àrea, i a les línies estratègiques que durant els darrers mesos hem treballat i que tenen com a finalitat promoure la igualtat i la sostenibilitat social.

En aquest sentit, la promoció de la igualtat és una de les accions estratègiques de l'Àrea que vol tenir en compte, des d'una mirada transversal i interseccional, les diversitats i les desigualtats per motius de gènere, generacional, funcional i d'origen.

Alhora, ens plantegem com a fita la sostenibilitat social, una de les tres dimensions del desenvolupament sostenible promogut per l'Agenda 2030 de les Nacions Unides, juntament amb la sostenibilitat econòmica i mediambiental, i que es basa en garantir unes condicions de vida adequades, la redistribució de recursos i la inclusió social, alhora que es garanteix la igualtat d'oportunitats, la salut i el benestar, la convivència i la cohesió social.

Aquest iniciativa consolida el camí encetat a principis de Mandat per a la innovació i transformació de les polítiques socials i dels recursos i serveis que oferim als ens locals de la província de Barcelona. 

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #131 - Maig - Juny 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar