Butlletí Benestar
Octubre - Novembre 2021 - #133

Serveis socials bàsics

La Diputació de Barcelona participa al Seminari “Social service resilence and care continuity” de la ESN Xarxa Social Europea

©Unsplash

©Unsplash

L’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social va assistir al seminari, que va tenir lloc a la ciutat de Ljubljana els passats 25 i 26 d’octubre, en el marc de la presidència eslovena del Consell d’Europa. [+]

Va reunir 58 delegats de més de 20 països de la Xarxa Social Europea (ESN) amb l’objectiu de definir els elements claus per a enfortir la resiliència dels serveis socials, que han de poder donar resposta a possibles futures crisis (social, energètica i demogràfica), per assegurar una atenció de qualitat i continuada en el temps.

Cal destacar, com a conclusió, que la resiliència als serveis socials comporta reajustar el model cap a l’avaluació individualitzada de les necessitats de les persones que utilitzen els serveis socials, així com  la promoció de les capacitació i reconeixement dels equips professionals de serveis socials.

La transició de l’atenció institucional cap a nous models d’atenció comunitària, i a  domicili, és un dels components centrals per a construir uns serveis socials resilients, que puguin satisfer les noves necessitats de la ciutadania. 

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #133 - Octubre - Novembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar