Butlletí Benestar
Octubre - Novembre 2021 - #133

Addiccions

Jornada de Presentació del Pla Local per l'abordatge del consum de drogues i pantalles de Vacarisses

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

El passat dia 9 de novembre, va tenir lloc la Jornada de Presentació del Pla local per l’abordatge del consum de drogues i pantalles de  VACARISSES, realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’entitat PDS -Promoció i Desenvolupament Social-. [+]

La Presentació de la Jornada va anar a càrrec d’Antoni Masana, alcalde de Vacarisses, Josep Muñoz, gerent de Serveis de Socials de la Diputació de Barcelona i Júlia Carbó, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Vacarisses.

Tot seguit, van tenir lloc dues conferencies: Repensant les polítiques de drogues, a càrrec d’Oscar Parés i Drogues i entorns digitals: acompanyament educatiu amb perspectiva de gènere a càrrec de Mireia Ambròs, tots dos professionals d’EPISTEME -recerca, intervenció i avaluació-. La Jornada es va tancar amb una taula sobre experiències municipals.

Per a garantir la continuïtat del Pla, en el període 2021-2025, s’ha creat  una comissió de representants polítics i dotat de suport tècnic i econòmic. Mitjançant aquest Pla, s’estructuraran i crearan espais de coordinació interprofessionals amb la finalitat d’articular aquelles actuacions de prevenció del consum de drogues i ús problemàtic de pantalles, que s’implementin en el municipi.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #133 - Octubre - Novembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar