Butlletí Benestar
Desembre 2021 - Gener 2022 - #134

Formació

Diploma de Postgrau en Supervisió en l'Àmbit de l'Atenció a les Persones

©Unsplash

©Unsplash

La supervisió i assessorament és una pràctica comuna, acceptada i reconeguda en l’àmbit dels serveis socials, educatius i sanitaris i que es troba dins l’àmbit de la formació permanent. [+]

Es considera la supervisió com un suport tècnic als equips imprescindible per a millorar progressivament l’atenció a la població, ja que facilita els processos de treball interns. Clarifica tasques i funcions dels diferents interventors socials, educatius o sanitaris i ajuda, com altres suports tècnics, en la planificació i en l’avaluació de casos o situacions.

Les supervisions fan una contribució important al desenvolupament professional i asseguren la qualitat del treball dels professionals. Amb la professionalització dels camps de l’atenció a les persones, és central tenir dispositius que facilitin una excel·lent qualificació en aquest camp. Molts professionals treballen en equips, altres treballen sols i tots necessiten créixer, per això necessiten temps i espais per reflexionar en el marc d’una relació de supervisió.

Amb la realització d’aquest diploma de postgrau, els alumnes s’especialitzaran en el camp de la supervisió i l’assessorament, que tenen com a objectius augmentar la capacitació i el desenvolupament professional per realitzar el seu treball específic, afavorir la comunicació i la cohesió entre diferents professionals i disciplines incrementant el potencial i l'especificitat de cada membre, possibilitar l'augment de qualitat de l'atenció en els serveis i promoure la cura dels professionals i el seu benestar.

El programa va adreçat a graduats o titulats en educació social, psicologia, treball social, pedagogia i psicopedagogia, mestres, i professions en l'àmbit de la salut, que desenvolupen la seva activitat de forma individual o en equip.

La segona edició d’aquest postgrau, únic a Catalunya, i ofert des de la Universitat Rovira i Virgili, arrencarà el proper 18 de febrer i finalitzarà el 3 de desembre de 2022. Les classes s’impartiran de forma presencial un cap de setmana al mes a Barcelona, a falta de concretar el lloc exacte de la ciutat.

Més informació i inscripcions, clica aquí.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #134 - Desembre 2021 - Gener 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar